Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Konnos Bay, o altfel de plajă în Cipru (video)

Marea cu miros de pădure de pin. Culoarea Mediteranei, de vis. Iahturi ancorate în golf. Oameni fericiți. Rezumat în doar două cuvinte – Konnos Bay! (scurt video pe YouTube făcut într-o frumoasă zi de iulie).

Konnos este la granița dintre Ayia Napa și Protaras, în zona Cavo Greco, în partea de est a insulei și este cu siguranță în topul celor mai frumoase locuri din Cipru. Este căutat de localnici și este pe traseul ”must visit” al turiștilor. De asta este și destul de aglomerat în vremuri normale, mai puțin acum, pe pandemie. Dacă vrei să te bucuri de loc, îți recomand să îl vizitezi în timpul săptămînii, cînd este mai liber.

📌 Vezi noutățile din Cipru și ultimele articole adăugate pe noul blog mycypruslife.com!!! Acum și în limba engleză!

Singurul minus pe care nu aș rata să îl menționez este totuși calea de acces – un drum pe care greu încap două mașini, iar de locuri de parcare … trebuie să fii inventiv și vei găsi. Important e să nu uiți să rămîi pe partea stîngă a șoselei 😁

Partea bună e că dacă ai cazare în Ayia Napa – Protaras, poți veni și cu autobuzul, chiar dacă ai de mers cîteva minute bune pînă jos la plajă. Dacă nu ai suficientă apă la tine, ai un beach bar/restaurant, dar nu te aștepta să găsești prețuri de supermarket acolo.

Vederea de la Konnos, calitatea apei și posibilitatea de a vedea și țestoasele dacă faci un pic de snorkeling merită însă din plin o vizită pînă aici.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: