Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Apus de vis la Cavo Greco (video)

Soare, mare și oameni fericiți. Bărci navigînd agale spre apus, o lumină ”blîndă”, un ”poc” de la dopul de la sticla de șampanie și cîteva aplauze timide la final 🙂 Asta am găsit la ultimul apus pe care l-am văzut sus, pe platou la Cavo Greco.

Am făcut și un scurt video – Cyprus Life – Beautiful sunset from Cape Greco cliff, Ayia Napa – pentru că și imaginile filmate sunt frumoase 🙂

Cavo Greco este locul de unde, în anumite momente din an, ai să vezi soarele cum apune repede în mare. Spun repede pentru că în nici 5 minute dispare de pe cer, așa că ar fi bine să vii din timp dacă vrei să ai timp să faci și fotografii și să vezi și apusul.

📌 Vezi noutățile din Cipru și ultimele articole adăugate pe noul blog mycypruslife.com!!! Acum și în limba engleză!

Ca să ajungi pe platou sus cel mai confortabil este să vii cu mașina. Dacă nu e mașină, atunci merge și cu autobuzul (101 – 102 ), dar ai un pic de mers pe jos. Nu foarte mult, dar să ai în vedere că drumul e de pămînt și, normal, plin de praf. Ca de obicei, nu uita să ai apă la tine.

Coșuri de gunoi sunt, dar în plin sezon nu sunt suficiente, așa că te rog să respectăm natura și pe cei care vor veni după noi să se bucure de un apus de vis!

Mai multe detalii despre regiunea denumită Cavo Greco, sau Cape Greco, pe engleză, poți să consulți aici – Cavo Greco – unde nu știi ce să vezi mai întîi

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: