Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Nissi Beach – km 0 al distracției pe timp de zi în Ayia Napa (video)

📌 Vezi noutățile din Cipru și ultimele articole adăugate pe noul blog mycypruslife.com!!! Acum și în limba engleză!

Centrul distracției în Ayia Napa pe timp de zi este la Nissi Beach. Barurile pe plajă cu muzică tare și DJ care întrețin atmosfera sunt căutate de tinerii localnici și mai ales de turiștii veniți pe insulă special pentru ”nebunia” de aici.

Vei găsi însă oameni de toate vîrstele care vor să se bucure de marea limpede și caldă și de mersul prin apă pînă la insulița de unde plaja își trage numele – NISSI în greacă înseamnă insulă. Uneori apa este atît de scăzută, sau poteca de nisip atît de ridicată încît se poate ajunge pe insulă mergînd prin apa care nu va depăși genunchii.

De altfel și pontoanele celor de la sporturile nautice nu sunt la mal tocmai pentru că se poate ajunge mergînd prin apă pînă la ei.

Poți să vezi asta și în video de pe YouTube

Intrarea în apă este lină, fără pietre și nu e adîncă deodată. Prin urmare, perfectă dacă vrei să stai în apă dacă e prea aglomerat pe nisip.

Dacă ți se face foame și oferta de la barurile de pe plajă nu te mulțumește, nu uita că peste drum este un bakery de unde poți lua sandwish-uri sau snak-uri sau o cafea.

Dacă vii aici cu mașina greu vei găsi un loc de parcare liber și fără plată. Chiar și parcarea unde se taxează este de obicei plină. La cîțiva zeci de metri însă de plajă este o parcare unde ai șanse mai mari să găsești un loc liber.

Dacă vii cu autobuzul, nu trebuie decît să îi spui șoferului să te anunțe unde trebuie să cobori.

Plaja se întinde pe o suprafață de 500 de metri și este catalogată cu steag albastru. În imediata apropiere au fost descoperite urme ale existenței oamenilor acolo datînd de acum 12.000 de ani.

Și acum vă las cu imaginile de acolo

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: